Skip to content

Proiectare grădini și spații verzi

Proiectarea grădinii începe cu dorința clientului. Așadar, primul pas, în acest stadiu, este să ne cunoaștem mai bine. Noul tău spațiu verde trebuie să pună în valoare estetica ascunsă a locației și personalitatea ta. Nota finală a design-ului va fi dată de noile trenduri din peisagistică și urbanism. 

O dată ce am stabilit viziunea proiectului, cu ajutorul celor mai noi aplicații de software de pe piața de specialitate, realizăm simularea 2D şi 3D a grădinii. Astfel, puteți observa evoluția grădinii de la început până în momentul terminării lucrării. Simularea 3D conturează imaginea finală, iar planurile 2D redau precis amenajarea și infrastructura.

Proiectare

În ceea ce privește termenul de execuţie şi costurile, acestea depind de mărimea, forma şi complexitatea proiectului.
Suntem alături de dumneavoastră pe toată durata lucrării, respectând următorii pași:

  1. Identificarea dorinţelor și nevoilor clientului, în vederea amenajării grădinii.

  2. Vizitarea spaţiului unde va fi amenajată grădina, împreună cu personalul nostru specializat. După ce suprafaţa este inspectată în amănunt, vor fi analizate diferitele posibilităţi de design – cascade, fântâni arteziene, cursuri de apă, piscine, grote, iazuri arhitecturale, heleşteie, podeţe, stânci decorative etc.

  3. Clientul nostru poate alege între propriile modele de amenajare sau soluţiile oferite de Flora House.

  4. Realizarea unei schiţe grafice a lucrării.

  5. Aprobarea design-ului de către client, stabilirea costului proiectului şi semnarea contractului. Costurile de proiectare acoperă aducerea la scară a schiţelor, întocmirea simulărilor 2D și 3D, un anumit număr de randari, realizarea planurilor de plantare şi trasarea aleilor, propuneri în vederea realizării sistemului de iluminat, amplasarea elementelor de decor (grătar, loc de joacă, loc de odihnă, foişor, lac, cascadă, etc.) și elaborarea evaluării detaliate al amenajării, în ansamblu.

Contact